Werken bij Vandermeer Installaties? Bekijk onze E-Monteur & W-Monteur vacatures!

Voor de zakelijke klant

Een plan van A tot Z

Onder de bezielende leiding van een ondernemer met een missie wordt de toegevoegde waarde voor de klant en zijn klant helder. Hoge productiviteit met een hoge kwaliteit door een innovatieve zelflerende organisatie. Vandermeer Installaties is door de jaren heen gegroeid tot een zeer gewaardeerde organisatie in haar branche. Het bedrijf levert installatiewerk op maat voor grote bedrijven, kleine ondernemers en particulieren en verzorgt installaties van A tot Z.

Eigenaar John Vandermeer: “U kunt bij ons terecht voor uw winkel, kantoor of bedrijfshal. Hiervoor leggen wij complete installaties aan, inclusief verwarming, ventilatie, airco, verlichting, beveiliging, telefonie en databekabeling.

“Vandermeer Installaties werkt samen met aannemersbedrijven, woningcorporaties en vele andere ketenorganisaties. Deze samenwerkingen maken dat wij compleet naar wens een gedeeltelijke of totale turn-key installatie kunnen opleveren.”

Het bedrijf heeft direct contact met aannemer en opdrachtgever om een installatie geheel naar wens van de eindgebruiker te kunnen afleveren. Vandermeer Installaties blijft na het opleveren van een installatie altijd bereikbaar voor onderhoud en service.

Vandermeer Installaties is gecertificeerd. Het bedrijf bezit de volgende certificaten:

Certificaten:

Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland
– Vakdiscipline: EVI Elektro laagspanningsinstallaties.

DEKRA Certificaat
– Vandermeer installaties voldoet aan de voorwaarden gesteld in het CCV-Certificatieschema voor het installeren van brandmeldinstallaties.

SBB
– Erkent leerbedrijf voor het deskundig begeleiden van leerlingen.

DEKRA Certificaat
– Het VGM-beheersysteem van Vandermeer Installaties voldoet aan de voorwaarden gesteld in VCA* 2017/6.0 voor het toepassingsgebied: Het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

De diensten die wij bieden zijn:

  • Advies, ontwerp en engineering
  • Coördinatie en uitvoering
  • Onderhoud en service
  • Keuring

Vandermeer Installaties komt graag bij u langs op locatie om de installatie mogelijkheden te bespreken. Hier stellen wij samen met u als opdrachtgever een plan op dat voldoet aan uw smaken en eisen. Daarnaast ontvangen wij u graag op ons kantoor aan de Nijverheidsweg 4a te Kamerik. U kunt hier een kijkje nemen in onze showroom. Neem gerust contact op.

Voor onze zakelijke voorwaarden klik hier!

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.