Werken bij Vandermeer Installaties? Bekijk onze E-Monteur & W-Monteur vacatures!

Over Ons

Vakmanschap sinds 1998

Het bedrijf

In 1998 startte John Vandermeer zijn eigen installatiebedrijf in Kamerik. Een organisatie gespecialiseerd in elektrawerk die in een hoog tempo klant na klant aan zich wist te koppelen. In 2010 breidt Vandermeer Installaties zich uit in diverse installatiewerkzaamheden. “Vandermeer Installaties werkt resultaat gericht. Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit, daardoor hebben wij een naam opgebouwd als een betrouwbare, zakelijke partner voor veel bedrijven en particulieren door heel Nederland op installatiegebied.”

Vandermeer Installaties is de specialist op het gebied van techniek. Het bedrijf, gevestigd in het centrum van Nederland, staat bekend om haar vakkennis, flexibiliteit en veiligheid bij het uitvoeren van installaties. Vandermeer Installaties adviseert, ontwerpt en installeert technische installaties van klein tot groot. Onze kernactiviteiten zijn montage, service en onderhoud van multidisciplinaire projecten.

“Wij ontwerpen en installeren onder andere installatiewerk, besturingstechniek, telecom, beveiliging, verlichting, krachtinstallaties, lichtinstallaties en datanetwerken in woningen, winkels en kantoren. Vandermeer Installaties is een totaalinstallateur volledig gericht op de smaak en wensen van zowel particulieren als bedrijven.”

Vandermeer Installaties kent een professioneel en enthousiast team van acht fulltime-medewerkers aangevuld met twee parttime-medewerkers. Een team van vakmannen aangevuld met een diversiteit van ketenpartners om samen tot een totaalinstallatie te komen. Het team blijft volledig op de hoogte van de innovatie binnen de techniek door middel van cursussen en nascholing. Vandermeer Installaties levert installaties op maat, uitgevoerd met vakmanschap door installateurs met praktische-en theoretische ervaring.

Een duurzaam karakter

Vandermeer Installaties is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Vandermeer Installaties adviseert en installeert duurzame producten, van bewegingssensoren tot volledige weerstations. Met diverse componenten creëren we een slimme installatie die zich aan uw wensen aanpast. Een onderneming die zich inzet voor mens en milieu dat daarnaast de kostenefficiëntie niet uit het oog verliest.

Vandemeer Installaties vindt dat duurzame en slimme techniek de toekomst heeft. Om die reden zijn wij gespecialiseerd in domotica. Techniek die zich aanpast aan UW wensen. Hierbij kunt u denken aan verlichting die gestuurd wordt door aanwezigheid, een thermostaat die zichzelf lager zet als hij merkt dat er een raam open staat of volledige weerstations die zonneschermen, verlichting en verwarming sturen naar aanleiding van het weer. Dit zijn slechtst enkele voorbeelden van toepassingen die het gebruikscomfort verbeteren en tegelijkertijd het energieverbruik drukken. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van duurzame toepassingen voor zowel woning als kantoorpand.

De medewerkers van Vandermeer Installaties blijven volledig op de hoogte van vernieuwingen in de elektrotechniek. Het bedrijf van John Vandermeer is een erkend SSB-leerbedrijf. “Wij leiden leerlingen op een theoretische en praktische manier op tot een volwaardig monteur of technicus binnen de elektrotechniek. Door continue innovatief te zijn, worden onze medewerkers geprikkeld en uitgedaagd om koploper te zijn in de techniek”.

Klaar om te ontdekken wat de techniek van de toekomst voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Vandermeer Installaties om de mogelijkheden te bespreken.

Vandermeer Installaties staat voor:

  • Gebruikscomfort
  • Duurzaamheid
  • ‘Slimme’ oplossingen
  • Veiligheid

Onze mensen

John Vandermeer

Directeur

Roelof
Gerrits

Werkvoorbereider / calculator

Petra Eveleens

administratief medewerkster

Anton Lokhorst

Zelfstandig Monteur

Eduard Kooijman

Zelfstandig monteur

Nick Vandermeer

Zelfstandig monteur

Antonie hoogendoorn

Zelfstandig monteur

Lars van Schajik

Zelfstandig monteur

Kees
Nap

Zelfstandig monteur

Noah Vandermeer

Hulpmonteur

Willem Middelkoop

Hulpmonteur

Tijs van Schaik

Allround medewerker

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.