Werken bij Vandermeer Installaties? Bekijk onze E-Monteur & W-Monteur vacatures!

Klantbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt klantvertellen voor ons. Zo weet u zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Reviews Vandermeer Installaties

5/5

Olivier

Kamerik, 06-05-2024

Professioneel bedrijf met fijn personeel

Betrouwbaar bedrijf, aardige lui en ze waren flexibel in de planning. Ook nog redelijk geprijsd. Ik ben erg blij met hun diensten.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

5/5
4.5/5

Jos

Woerden, 31-01-2024

Attente en vlotte service

Bij vragen en problemen staan de mensen van Vandermeer Installaties je deskundig en vriendelijk te woord, wordt snel een bezoekafspraak gemaakt en worden mankementen adequaat verholpen.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

4.5/5

Vakmanschap

4/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

4.5/5

Nazorg / Garantie

4/5
5/5

Martien

Kockengen, 28-11-2023

top

prettige samenwerking met zowel planning als monteur. opmerkingen werden serieus genomen

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

4.5/5

Nazorg / Garantie

N.v.t.

5/5

Henny

Kamerik, 5-8-2023

Heel goed en proffesioneel

Heel snel en goed aangelegd met behulp van goed materiaal (kraan en veiligheidsvoorzieningen) en gereedschap. Goed overleg gedurende werkzaamheden

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

4.5/5

Klantvriendelijkheid

4.5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

N.v.t.

5/5

Stijn

Utrecht, 17-11-2022

Vakkundig en flexibel

Ik heb hele goede ervaringen met Vandermeer Installaties. Ik heb ze destijds benaderd voor de installatie van een vloerverwarming. Dit was ontzettend last-minute maar geen enkel probleem voor Vandermeer. Na een rondleiding door het huis heb ik ook meteen advies gevraagd over de overige zaken die ik wilde aanpakken. Uiteindelijk hebben ze niet alleen de vloerverwarming geplaatst maar ook heel veel leiding werk opnieuw gelegd, het elektra opnieuw aangepakt, de meterkast bestond maar uit 4 stoppen en tal van andere klussen in het huis waardoor het nu veilig en betrouwbaar is.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

5/5
5/5

Lilian

Wolsheimer, 16-10-2020

Uitstekende service

Zeer snel en vakkundig geholpen door dit bedrijf. Gisteren probleem met de riolering en vanmorgen opgelost

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

N.v.t.

4/5

Robert

Woerden, 02-04-2019

Meedenkend in oplossingen!

Bij een project met technische uitdagingen op het gebied van Brand-en Ontruimingstechniek waren wij opzoek naar een organisatie die samen met ons de werkzaamheden kon afhandelen binnen de gestelde deadlines. Met de inzet van de Technici bij Vandermeer Installaties is dat gelukt!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

4/5

Vakmanschap

3.5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

N.v.t.

5/5

Wim

Woerden, 02-05-2019

Goed werk en advies en service.

Goed werk en advies en service. Komt afspraken na.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Kwaliteit

5/5

Vakmanschap

5/5

Klantvriendelijkheid

5/5

Afpraken nakomen

5/5

Nazorg / Garantie

5/5

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

0
Dit is het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen (8)

Onze reviews zijn afkomstig van Techniek Nederland

Onze reviews worden verzameld door:

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.