Werken bij Vandermeer Installaties? Bekijk onze E-Monteur & W-Monteur vacatures!

Zorgboerderij De Nieuwe Stee

Vandermeer Installaties

Zorgboerderij De Nieuwe Stee

Opdrachtgever:
Aannemersbedrijf Mulder

Startdatum:
Mei 2017

Einddatum:
Juli 2019

Plaats:
Kamerik

Branche:
Nieuwe woningbouw

Installaties:
Elektra-, brandmeld-, intercom installatie.

 

Ondernemers Roelof -en Alice de Wit kregen de mogelijkheid om een naastgelegen boerderij  te kopen in het rustige plattelandsdorpje Kamerik. De visie: het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening/zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking. Een oase van rust, ruimte, veiligheid en geborgenheid. Een huiselijke sfeer die ruimte biedt voor ieders capaciteiten met mogelijkheid tot logeer-/vakantieopvang. “De Nieuwe Stee

Rond mei 2017 kregen wij de vraag of wij advies konden geven over het nodige elektra werk dat vereist was om deze visie te realiseren. Wij hebben dit mooie project uiteraard met beide handen aangepakt. In de eerste instantie hebben wij advies en een ontwerp aangeleverd. Later kregen wij de opdracht om het elektra werk daadwerkelijk te realiseren. In november van 2018 mochten we beginnen met de eerste werkzaamheden.

Mede door een intensieve samenwerking met aannemersbedrijf Mulder begint het project inmiddels vorm aan te nemen.  Wij zijn begonnen met het afmonteren van alle componenten en lopen op schema om ruim op tijd klaar te zijn.

1 Augustus opent de Nieuwe Stee zijn deuren. 27 Juli wordt een open dag gehouden voor alle geïnteresseerden.

Deel deze post

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken.